Recept
Bryggare |
Sats |
OG |
FG |
ABV |
IBU |
Markänger/Strand |
19.00 l |
1.0100000 |
1.0050000 |
0.6 % |
11.4 IBUs |
|
Namn |
Ursprung |
Färg |
Mängd |
Förväntat OG |
Typ |
Pale Malt (Weyermann) |
Germany |
6.5 EBC |
3.80 kg |
1.0378258 |
Grain |
Caraamber (Weyermann) |
Germany |
70.9 EBC |
0.50 kg |
1.0368322 |
Grain |
Munich |
Belgien |
15.0 EBC |
0.50 kg |
1.0368000 |
Grain |
Brewferm Light Whea |
Belgien |
3.0 EBC |
0.30 kg |
1.0372600 |
Grain |
|
Namn |
Ursprung |
Form |
Alfa-syra |
Mängd |
Koktid |
Fuggles |
United Kingdom |
Leaf |
3.1000000 |
25.00 g |
80.0 min |
Challenger |
United Kingdom |
Pellet |
7.5000000 |
25.00 g |
60.0 min |
Goldings, East Kent |
United Kingdom |
Leaf |
5.9000000 |
10.00 g |
10.0 min |
Goldings, East Kent |
United Kingdom |
Leaf |
5.9000000 |
20.00 g |
5.0 min |
|
Namn |
Typ |
Ursprung |
Form |
London Ale III |
Ale |
Wyeast Labs |
Liquid |
|
Namn |
Mängd |
Koktid |
Syfte |
Protafloc |
1.00 ml |
18.00 min. |
Clarity |